• Aanmelden
  • Registreer
Sparex - Your 1st Choice

Over Sparex   

Trade Only


 

Sparex is opgericht in 1965 en is een fabrikant, importeur en groothandel in onderdelen voor tractoren, landbouwmachines en universele accessoires.

 

 

De Sparex groep heeft haar hoofdkantoor in Engeland en bestaat momenteel uit 21 handelsbedrijven met 30 voorraad magazijnen in 18 landen en heeft meer dan 400 mensen in dienst.

Sparex levert uitsluitend aan ondernemingen en heeft meer dan 20.000 wederverkopers en importeurs wereldwijd. Wederverkopers zijn landbouwmechanisatie bedrijven, agrarische productiebedrijven en een stijgend aantal bedrijven buiten de agrarische sector.

Het Sparex product assortiment is verdeeld in drie hoofdgroepen:

  • Vervangings onderdelen voor tractoren;
  • Vervangings onderdelen voor landbouwmachines
  • Een breed programma van accessoires bestaande uit o.a. bevestigingsmaterialen, aanhangwagen onderdelen, verf, verlichting, elektrische materialen en vele andere universele accessoires.
  • Sparex is gespecialiseerd in en biedt haar klanten met een programma van verkoop ondersteunende producten en de mogelijkheid voor het leveren van onderdelen in blister verpakking onder private label.

Er zijn Sparex dochterondernemingen in Engeland, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Belgie, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Polen, Portugal, Australie, Zuid Afrika, Verenigde Staten, Nieuw Zeeland, Mexico, Turkije en Canada.


 

Spenco

Ons ISO gecertificeerd productiebedrijf Spenco is gevestigd in Engeland. Spenco levert onderdelen aan zowel groepsbedrijven als externe machine fabrikanten waaronder een aantal tractorfabrikanten.

 

De Sparex website gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren, om de functionaliteit te verbeteren en om het website verkeer te analyseren.
Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken klik hier s.v.p. om onze priacy policy te lezen.

Copyright 2017 Sparex. All rights reserved

Sparex Belgium bvba in ingeschreven bij het handelregister te Veurne onder het nr:28.953 – BTW n°: BE: 0426.612.928

Deze onderdelen zijn Sparex onderdelen en niet gefabriceerd door de OEM fabrikant. Fabrikanten namen, -nummers en -omschrijvingen zijn uitsluitend bedoeld voor referentie doeleinden en niet om aan te geven of te suggereren dat onze onderdelen gemaakt zijn door de OEM fabrikant.