• Aanmelden
  • Registreer
Sparex - Your 1st Choice

 

Een probleem? Kijk op onze Help FAQs (veelgestelde vragen) hier beneden

 

U kunt het onderdeel dat u zoekt niet vinden?

Onze geavanceerde zoekmachine gebruikt Sparex onderdeelnummers, onderdeelnummers van andere leveranciers en omschrijvingen om het onderdeel te vinden dat u zoekt. Om een onderdeel te vinden, typ het onderdeelnummer in, in het daarvoor bestemde vak en geef enter. Als u het onderdeel dat u zoekt nog steeds niet kunt vinden neem dan contact op met onze klantenservice voor assistentie.

U hebt hulp nodig om een artikel te vinden voor een specifiek merk of model?

Om een artikel te vinden voor een specifiek merk of model, ga naar de Merk/Model zoekpagina, selecteer het tractormerk en -model en klik op pas toe - de website vindt nu automatisch alle onderdelen die van toepassing zijn op dit merk/model. Als u het onderdeel dat u zoekt nog steeds niet kunt vinden neem dan contact op met onze klantenservice voor assistentie.

Problemen om toegang te krijgen tot uw gegevens?

Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen ga naar de ''Aanmelden'' pagina, klik op de ‘wachtwoord vergeten’ knop en typ uw e-mail adres in. U ontvangt automatisch een e-mail met de correcte login gegevens. Wanneer u ingelogd bent, kunt u uw wachtwoord wijzigen als u naar ''mijn gegevens'' gaat. Als u nog steeds problemen hebt met de toegang tot ‘mijn gegevens’ neem dan contact op met onze klantenservice voor assistentie.

Controleer uw browser

Als u technische problemen hebt met de website, hebben wij misschien meer gegevens nodig om het probleem vast te stellen. U kunt opzoeken welke browser u gebruikt door naar deze website te gaan:  https://www.whatismybrowser.com/

De Sparex website gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren, om de functionaliteit te verbeteren en om het website verkeer te analyseren.
Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken klik hier s.v.p. om onze priacy policy te lezen.

Copyright 2017 Sparex. All rights reserved

Sparex Belgium bvba in ingeschreven bij het handelregister te Veurne onder het nr:28.953 – BTW n°: BE: 0426.612.928

Deze onderdelen zijn Sparex onderdelen en niet gefabriceerd door de OEM fabrikant. Fabrikanten namen, -nummers en -omschrijvingen zijn uitsluitend bedoeld voor referentie doeleinden en niet om aan te geven of te suggereren dat onze onderdelen gemaakt zijn door de OEM fabrikant.