1. Voorwaarden voor het gebruik

Toegang tot en gebruik van deze website in de UK en internationaal wordt aangeboden door Sparex Limited onder de voorwaarden zoals hieronder beschreven. Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd van tijd tot tijd zonder aankondiging en moeten daarom regelmatig gecontroleerd worden. Doorgaand gebruik van deze website wordt beschouwd als acceptatie van de bijwerkte of aangepaste voorwaarden.

2. Auteursrechten

Alle auteursrechten, handelsmerken, ontwerprechten, patenten en andere intelectuele eigendomsrechten in en op deze website zijn onvervreemdbaar van Sparex of haar licentiehouders. Alle rechten voorbehouden. Reproductie van een deel of alles van de inhoud van deze website in welke vorm dan ook is verboden anders dan voor persoonlijk- of intern zakelijk gebruik en mag niet worden gekopieerd en gedeeld met een derde partij. Alle auteursrechtelijke aantekeningen in het originele materiaal moeten aanwezig blijven. Deze website mag niet worden aangepast, uit elkaar gehaald, gedecompileerd of reverse engineered op wat voor manier en voor welk commercieel doel dan ook. De toestemming om te kopiëren voor persoonlijk- en intern zakelijk gebruik betekent niet dat het materiaal of een deel daarvan gebruikt mag worden in andere websites, elektronisch terugzoeksysteem, publicatie of enig ander werk (noch hard copy, elektronisch of anderszins). Sparex is niet verantwoordelijk voor enig bestands download.

3.Disclaimers (Vrijwaring)

Sparex geeft geen garantie, vertegenwoordiging of verbintenis voor:

(aiets van de inhoud van deze website (inclusief, zonder limiet, zaken betreffende kwaliteit, accuraatheid, compleetheid of geschiktheid terzake van deze inhoud). Deze informatie op deze website bevat geen advies of aanbeveling; of

(b) Elke inhoud van welke andere website dan ook waarnaar wordt gerefereerd of of toegepast door hypertekst links of anderszins via deze website, (Websites van derden). Sparex is niet verantwoordelijk voor: beschadigingen, verlies van gegevens (noch direct, noch indirect of als gevolg van), kosten, aansprakelijkheid, verlies van winst of kosten als gevolg van het gebruik hiervan, toegang tot, of vertrouwen op de informatie die wordt gegeven door hun werkgevers, agenten of onderaannemers met relatie tot gegevens in of beschikbaar via hun website. Sparex onderschrijft niet of keurt niet goed de inhoud van welke website dan ook van derden, noch zal Sparex enige verantwoordelijkheid hebben in verband met wie van hen dan ook (inclusief maar niet gelimiteerd tot, verantwoordelijkheid die voortkomt uit welke beschuldiging dan ook dat de inhoud of welke website van derden dan ook op gespannen voet staat met welke wetgeving dan ook of de rechten van welke persoon dan ook of is obsceen, lasterlijk or schandalig). Sparex garandeert niet dat functies, materiaal en informatie die beschikbaar is op deze website en/of gelinked aan deze website) ononderbroken of foutvrijs is, dat defecten gecorrigeerd zullen worden, of dat deze website of haar server vrij zijn van virussen of fouten en andere zaken die schadelijk kunnen zijn. De website gebruiker is verantwoordelijk voorverantwoordelijk het toepassen van de juiste procedures en virus controles ( inclusief anti virus- en andere veiligheidscontroles) om te zorgen voor gewenste eisen voor de accuraatheid en veiligheid van de gegevens invoer en –uitvoer. Tenzij aangegeven zijn de onderdelen op deze website Sparex onderdelen en zijn niet geproduceerd door de Originele Machinefabrikant. Originele fabrikanten onderdelennummers en omschrijvingen zijn alleen bedoeld voor referentie doeleinden en zijn niet bedoeld of te suggereren dat onze onderdelen zijn gemaakt door de OEM.

4. Algemeen

Het vergeten of vertragingen bij Sparex om welk recht dan ook tijdig uit te oefenen in deze voorwaarden veroorzaakt geen afzien door Sparex van haar rechten om deze alsnog uit te oefenen. Deze voorwaarden en condities zullen beheerst en geïnterpreteerd worden door de wetgeving in Engeland en Wales die de exclusieve jurisdictie hebben in ieder geschil.